Цей сайт розповідає про проект будівництва ІІ черги Національного музею Голодомору-геноциду

Платформу Міжнародного благодійного фонду розвитку Меморіалу жертв Голодомору “Зерна правди” 25 лютого 2021 року було презентовано в рамках другої зустрічі проєкту Business Culture Hub.

Business Culture Hub – це спільний проєкт експертної організації Центр “Розвиток КСВ” та Українського культурного фонду, мета якого створити платформу обміну досвідом співпраці бізнесу та культурного сектору, а також презентувати успішні кейси та допомогти знайти партнерів у реалізації власних проєктів.

Друга зустріч була присвячена темі діджиталізації культурних проєктів, огляду переваг використання технологій VR та AR, а також дискусії щодо подальшого розвитку діджитал-процесів в креативних індустріях.

Зокрема в рамках Business Culture Hub, заступник Міністра культури та інформаційної політики Артем Льозін презентував національні проєкти цифрової трансформації у сфері культури та туризму, які мають бути реалізовані протягом 2021- 2023 років. Мова йде про проєкти е-Спадщина, е-Мистецтво, е-Туризм, е-Книга.

В.о. виконавчої директорки Українського культурного фонду Юлія Федів, окрім нинішніх грантових можливостей УКФ, анонсувала запуск цифрової платформи “Культурний простір”. Її мета – створити цифровий простір, через який українські оператори та виробники культурних продуктів і послуг матимуть можливість пошуку партнерів для реалізації своїх проєктів, як у частині ресурсної співпраці, так і на рівні інвестицій.

Старший директор, керівник корпоративних комунікацій в Україні, Грузії, країнах СНД та Південно-Східної Європи компанії Visa Денис Казван представив успішні кейси співпраці компанії з културними інституціями, зокрема Мистецьким Арсеналом, а також розказав про особливості підтримки культурних проєктів великими бізнесом.

Платформу “Зерна Правди” на зустрічі презентували менеджерка з розвитку Фонду Музею Голодомору Юлія Новобранець та старша спеціалістка з програм корпоративної відповідальності компанії Softserve Юлія Тарковська. Власне презентація проєкту стала ілюстрацією успішної співпраці компанії Softserve та Фонду Музею Голодомору як партнерів на різних рівнях реалізації проєкту платформи, а також у частині нашої співпраці щодо Творення Музею Голодомору.

Представники проєктів, підтриманих УКФ: “Чарівний світ.UA”, “Tukoni Video Game”, “Open Theatre”, “Пізнай Ужгород”, “Кишенькова країна”, розповіли про те, як використати державну підтримку для старту і залучення бізнес-партнерів для подальшого розвитку своїх проєктів.

Поділитися

БІЛЬШЕ НОВИН

ХОЧЕТЕ БУТИ В КУРСІ НОВИН ПРОЕКТУ?

Підпишіться на розсилку новин

To top