Цей сайт розповідає про проект будівництва ІІ черги Національного музею Голодомору-геноциду

30 років Незалежності України – це унікальний історичний відтинок часу, адже саме на зламі ХХ і ХХІ століть ми стали свідками неймовірних цивілізаційних зрушень – у розвитку демократії, формуванні чітких ціннісних координат, розбудові якісно нової екосистеми взаємодії між людьми. І саме в цей історичний період український народ нарешті здобув свою державність. Відстояв свою державність. І продовжив формувати свою державність.

Так перед нами, громадянами України, багато важливих завдань, які напряму впливатимуть на зміцнення української державності і її кордонів – фізичних, культурних, економічних. І досвід взаємопідтримки, взаємоповаги, спільної дії є нашим невичерпним ресурсом.

Ми вдячні кожному, хто за ці останні роки долучився і долучається до Проєкту творення основної експозиції Музею Голодомору – своїми благодійницькими внесками, адвокацією, інформаційною підтримкою. Створення цього музейного комплексу – це безперечно усвідомлена потреба сформованої міцної держави Україна. Адже у час змін, переосмислень історичного минулого і його травм, українці знову діляться зі світом власним досвідом, знову виносять на порядок денний глобальні питання гуманістичних цінностей – людської гідності, утвердження свободи особистості, запобігання геноцидам.

Із 30-річчям Незалежності України!

З повагою,
Іван Васюник,
Голова Наглядової ради
Міжнародного благодійного фонду Музею Голодомору

Поділитися

БІЛЬШЕ НОВИН

ХОЧЕТЕ БУТИ В КУРСІ НОВИН ПРОЕКТУ?

Підпишіться на розсилку новин

To top