Цей сайт розповідає про проект будівництва ІІ черги Національного музею Голодомору-геноциду

27 березня 2011 року в Патріаршому соборі Воскресіння Христового в Києві відбулася інтронізація Першоієрарха Української греко-католицької церкви Блаженнішого Святослава (Шевчука). З нагоди цього першого ювілею, просимо прийняти наші вітання.

Ваше Блаженство!

Від Міжнародного благодійного фонду Музею Голодомору, усіх тих, хто протягом багатьох років долучається до справи Творення Музею Голодомору, хочемо привітати Вас із 10-річчям інтронізації на Першоієрарха Української Греко-Католицької Церкви.

Ваша молитовна підтримка, духовне наставництво і благословення у справі Творення Музею Голодомору направду є частиною фундаменту для подальшого відкриття Правди, для гідного вшанування Пам’яті мільйонів українців, яким ми сьогодні завдячуємо нашою незалежністю, силою духу, соборністю.

Ми вдячні Вам за особливий приклад співучасті: адже завдяки Вашим численним Пастирським посланням і проповідям світ не лише дізнається про спаплюжені сторінки нашої історії, а й одержує величезну духовну підтримку на єднання й очищення. Ваше рішення щодо опіки над Проектом творення Музею Голодомору є історичним, воно продовжує справу, розпочату Митрополитом Андреєм Шептицьким.

Українська греко-католицька церква була і залишається для українців в цілому світі тим духовним прихистком, з якого черпаємо сили на власний життєвий поступ, на жертовність заради справедливості, на непоказний подвиг заради ближнього.

У нинішні часи знецінення людської гідності, дегуманізації людських стосунків, маніпуляцій, війни і пандемії Ваше щоденне служіння спільноті Церкви, Ваш особистий приклад людям доброї волі стають ціннісними запобіжниками перед цими викликами, а Церква знову допомагає відновлюватися кожному з нас, допомагає знаходити правдиву розраду для наших родин і укріплює нашу спільноту.

Віримо, що Ваш мудрий провід Церкви укріпить кожного вірного, допомагатиме усім нам – в особистому, громадському, державному служінні – дорослішати, ставати відповідальнішими, ставати чуйними до потреб наших ближніх.
Бажаємо Вам, Блаженніший Святославе, здоров’я, духовної радості, миру, невичерпної наснаги у Вашому Патріаршому служінні!

Нехай благодать Господня завжди перебуває з Вами на многії та благії літа!

З повагою,
Іван Васюник,
Голова Наглядової ради

Поділитися

БІЛЬШЕ НОВИН

ХОЧЕТЕ БУТИ В КУРСІ НОВИН ПРОЕКТУ?

Підпишіться на розсилку новин

To top