Цей сайт розповідає про проект будівництва ІІ черги Національного музею Голодомору-геноциду

У липні – вересні 2021 року тривав аудит річної фінансової звітності БО «Міжнародний благодійний фонд Музею Голодомору» за 2020 рік. Його, за рішенням Наглядової ради Фонду, провела компанія «Deloitte & Touche USC» LLC.

Виконавець провів аудит річної фінансової звітності Фонду за 2020-й рік, підготовленої відповідно до Положення (стандарту) бухгалтерського обліку України 25 «Спрощена фінансова звітність». Аудит був проведений відповідно до аудиторських стандартів, розроблених Міжнародною радою з аудиторських стандартів Міжнародної федерації бухгалтерів («Міжнародні стандарти аудиту» або «МСА»). Мета проведення аудиту полягала у висловленні Виконавцем думки про зазначену Фінансову звітність та наданні Аудиторського висновку.

У позитивному висновку незалежного аудитора йдеться про наступне: «На нашу думку, фінансова звітність, що додається, відображає достовірно, в усіх суттєвих аспектах фінансовий стан Організації на 31 грудня 2020 року, та її фінансові результати за рік, що закінчився зазначеною датою, відповідно до Національного положення (стандарту) бухгалтерського обліку («П(с)БО») 25 «Спрощена фінансова звітність» та відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» щодо складання фінансової звітності («Закон про бухгалтерський облік та фінансову звітність»)».

З аудиторським висновком (українською та англійською мовами) можна ознайомитись за посиланням: Результати аудиту фінансової звітності Міжнародного благодійного фонду Музею Голодомору за 2020-й рік

Дякуємо всім нашим Друзям, Партнерам, Співтворцям, Наглядовій раді і Благодійникам за співпрацю й підтримку у реалізації спільного проєкту – Проєкту творення Музею Голодомору!

Довідково:

“Делойт” (Deloitte) — глобальна мережа компаній, що надають послуги в сфері аудиту, консалтингу, фінансового консультування, управління ризиками, оподаткування і супутні послуги, яка входить до Великої четвірки аудиторських компаній. Із сумою глобальних доходів у розмірі 47,6 мільярда доларів США за 2020 фінансовий рік компанія “Делойт” є найбільшою компанією у світі з надання професійних послуг.

Нагадаємо, що аудит фінансової звітності Фонду за 2019 рік був проведений компанією ТОВ “БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА”, яка є членом глобальної мережі Baker Tilly International Ltd.

Поділитися

БІЛЬШЕ НОВИН

ХОЧЕТЕ БУТИ В КУРСІ НОВИН ПРОЕКТУ?

Підпишіться на розсилку новин

To top