Цей сайт розповідає про проект будівництва ІІ черги Національного музею Голодомору-геноциду

23 грудня, о 19:00 (за київським часом), у резиденції Надзвичайного і Повноважного Послав України в Німеччини відбудеться Різдвяний онлайн-концерт української піаністки Катерини Тітової. Ця подія є частиною кампанії на підтримку Творення Музею Голодомору, завдяки Амбасадорці платформи “Зерна правди” Світлані Мельник.

Світлана Мельник: “У ці передріздвяні дні, коли нас переповнює передчуття свята, мимоволі приходить на думку доля мільйонів українців, які не дожили до Різдва 1932-го чи 1933-го.

Тож ми вирішили по-особливому вшанувати пам’ять про українців, хто у ті пекельні часи так і не змогли відзначити Святвечір, приготувати смачну кутю, заколядувати у колі рідних і друзів, обійти з вертепом сусідів.

У резиденції Посла ми організовуємо Різдвяний онлайн-концерт із зірковою українською піаністкою Катериною Тітовою.
Цей урочистий вечір розпочинає нову серію Concerts in Residence, адже жодна пандемія не може стати на заваді представленню України як великої культурної європейської нації!”

Переглянути наживо концерт можна на сторінці української дипмісії 23 грудня о 19:00 за посиланням: https://www.facebook.com/UkrBotschaftBerlin/?rf=271185139955458

 

Поділитися

БІЛЬШЕ НОВИН

ХОЧЕТЕ БУТИ В КУРСІ НОВИН ПРОЕКТУ?

Підпишіться на розсилку новин

To top